De vaste kernbespelers van de cabaretpoel in seizoen 2023/2024 zijn:
 
Evenlien Louwers

Evelien Louwers is een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Nu ze ook stand-up comedy heeft ontdekt, trekt ze wat vaker haar mond open om haar twijfels over het bestaan te delen. Evelien won Pucks Talent Cabaret in 2022. Ze studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam.
Floris de Vree

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen? Floris won in 2020 Pucks Talent Cabaret.Hidde van Gestel

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.
Jan van Houwelingen
Op Sokken
 

Jan van Houwelingen (winnaar Albert Heijn kleurwedstrijd 2003) bestijgt nu al een aantal jaar het podium met scherpe anekdotes, gênante woordgrappen en flauwe observaties. In zijn voorstelling “Op Sokken” loopt Jan, anekdotisch en vol zelfspot, langs de sokkels van zijn idolen op zoek naar de held in zichzelf. Hij treedt op door heel het land, zolang de treinen rijden.
Jane Luna
Warum schwimmst du nicht?
 

Jury en publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2023
Programma beschrijving volgt
Joran Welling

Joran zit op slot. Het liefste gaat hij niet naar buiten, want mensen zijn eng en de wereld overweldigend. Toch gaat zijn voordeur af en toe open: met z'n gitaar en gedachtenkronkels stapt hij het podium op en bevrijdt hij zichzelf en het publiek. Zo doet hij in ‘Doodleuk’ een ultieme poging om zijn binnenwereld met ons te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een.
Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch, maar in deze tijd kom je daar goed mee weg. Maaike is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10K per maand kunt verdienen zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp. Maaike begon in 2021 met cabaret en in 2022 won Maaike de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen-De Stoep.
Tim Kroezen

Tim Kroeze kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven. In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury&Publieksprijs van de Comedy Talent Award en de Juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. (Fotografie Emma Pot))
Gastoptredens: De line-up is per voorstelling verschillend. De vaste bespelersgroep wordt aangevuld met gastoptredens. In seizoen 2022-2023 waren dat o.a. Maria Kraaikamp en Deborah.