De vaste kernbespelers van de cabaretpoel in seizoen 2022/2023 zijn:
 
Evenlien Louwers

Evelien Louwers is een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Nu ze ook stand-up comedy heeft ontdekt, trekt ze wat vaker haar mond open om haar twijfels over het bestaan te delen. Evelien won Pucks Talent Cabaret in 2022. Ze studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam.


Floris de Vree

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?


Hidde van Gestel

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.


Jan van Houwelingen

Jan van Houwelingen (winnaar Albert Heijn kleurwedstrijd 2003) bestijgt nu al een aantal jaar het podium met scherpe anekdotes, gênante woordgrappen en flauwe observaties. In Open Kaart legt hij al zijn kaarten op tafel. Open, luchtig en ontwapenend vraagt hij zich af wat we nog echt van onszelf laten zien. Bewapend met zelfspot raast Jan langs allerlei onderwerpen op zoek naar de eerlijkheid.


Luuk Ransijn

Luuk Ransijn is scherpzinnig, zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet. Naast humor probeert hij vooral via zijn liedjes vat te krijgen op de wereld, en op zichzelf. Luuk stond in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, won de publieksprijs op het Griffioen de Stoep Cabaret Festival en speelde in 2019 als voorprogramma van Sara Kroos.


Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop heeft als baby nooit gekropen. Ze zag daar de lol en het nut niet van in.
Ze was tot 2020 verantwoordelijk voor de BIG-registratie van buitenslandse medici en daar gold eigenlijk hetzelfde voor. Nu is ze begonnen met het maken van cabaret. Daar heeft ze meestal geen zin in. En dat hoeft ook niet. Veel plezier! Maaike won in 2022 de Publieksprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival.


Tim Kroezen

Tim Kroeze kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven. In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury&Publieksprijs van de Comedy Talent Award.(Fotografie Emma Pot))


Gastoptredens:
De line-up is per voorstelling verschillend. De vaste bespelersgroep wordt aangevuld met gastoptredens. In seizoen 2021-221 was dat Maria Kraaikamp.