De vaste kernbespelers van de cabaretpoel in seizoen 2018/2019 zijn:
 
Bonusmateriaal
Hou op met me
 
Publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017

In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse leven elkaar af. In slechts 30 minuten ziet u geraffineerd slapstickcabaret, waarvan men na afloopt denkt: Hou op met me.


Chris Verlaan
Man in de maak
 
Juryprijs Schager Cabaret Festival in 2015

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.


Kitty Goemaat
Juryprijs Leeuwarder Cabaret Festival 2014

Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.


Klaas Prins
Klaas Prins beklom in 2013 het podium. Sindsdien behaalde hij enkele finales (Comedyslam 2014, Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016) en won hij de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Absurd, energiek en onvoorspelbaar zijn drie willekeurige woorden. Maar ben je benieuwd wie Klaas Prins is? Kom dan gewoon even kijken.


Luuk van der Vaart
Op en Af
 
Publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2017

Luuk wist al vroeg waar zijn passie lag: de humor. Hij bestudeerde de theoretische kant tijdens zijn studie theaterwetenschap en trad daarnaast op als stand-up comedian. Met succes, afgelopen seizoen won Luuk de publieksprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. In “Op en Af” vertelt Luuk over het theater, over zichzelf en wat hem bezig houdt. Zo vraagt hij zich af: hoe vertegenwoordig je een generatie die zich kenmerkt door individualisering?


Remy Evers
Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Zijn ouders vroegen als kind aan hem: “Wie vind je leuker: papa of mama? Je moet kiezen!”. Ik kan u zeggen: dat doet wel iets met een kind van 6. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.


Rik Rotier
Zeker je Zeven Zelven
 
Levenscoach Rik Rottier heeft hét geheim weten te ontcijferen dat alle bekende en onbekende succesvolle mensen gebruiken om hun eigen verhaal in het leven te vertellen. Let goed op: Dit kan jou intens veel geluk, gezondheid en geld opleveren. Gewoon, omdat jij het waard bent: Echt waar, serieus!Fotografie: TC Management
Sanneke van der Meulen
Angstzweet
 
Juryprijs Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017

Sanneke van der Meulen is al op jonge leeftijd verliefd op muziek en cabaret. Ze zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. In haar voorstelling “Angstzweet” gaat zij de strijd aan met al haar angsten. Met deze voorstelling studeerde ze in 2016 af aan de Koningstheateracademie.


Thjum Arts
Jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018

Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Hij doet enkele ‘spoken words’ en onderzoekt zichzelf en het leven op een dusdanige manier, dat je na afloop niets anders kunt zijn dan onder de indruk.


Gastoptredens:
De line-up is per voorstelling verschillend. De vaste bespelersgroep wordt aangevuld met gastoptredens. In seizoen 2017-2018 waren er gastoptredens van onder andere:

Roovers en Van Leeuwen
Marieke Peper
Andries Tunru
Hiske Schipper